FOTOGRAFIE DIE OP ZOEKT GAAT NAAR

TEDERHEID, CONNECTIE EN DEuGENIETERIJ

Hey there! Ik ben Tom. Ooit begonnen als concertfotograaf, tot bleek dat ik meer bezig was met de grappige toestanden in het publiek of op de wei dan met de sterren op het podium.
Ineens vielen de puzzelstukjes voor mij in elkaar.

Een gezin dat samen volledig zijn draai gevonden heeft. Ik geniet ervan om het te zien gebeuren voor mijn lens. Soms heel bewust, want ik durf jagen op die perfecte foto. Soms ook van ver, voor de gestolen momentjes tussendoor. En altijd met een dosis humor, want een ondeugende glimlach met mondhoeken vol chocolade-ijs kan ik echt niet laten liggen.
Als fotograaf heel even mogen meedraaien in jouw wereld:
het is een eer. Ik beloof me te gedragen.

Dus: zoek je een familiefotograaf of portretfotograaf?
Hey there, ik ben Tom. En wie ben jij?

Ik ga het liefst van al op zoek naar buitengewone verhalen van doodgewone mensen.
Capturing “I Do”’s

HUWELIJKS

FOTOGRAFIE

Een romantische shoot met just the two of you, maar ook een reportage van al het moois – en grappigs – daartussenin. Soms van ver, soms van heel dichtbij.

Capturing mischief

FAMILIE

FOTOGRAFIE

De tijd met je kinderen gaat zo snel. Daarom moet je soms eens bewust stilstaan. En wees gerust, ik weet precies hoe ik je onstuimige kroost zover krijg.
Capturing you

PORTRET
FOTOGRAFIE

Ready for your close-up? Ik shoot foto’s voor je website, je magazine of je cd-hoes. Even graag zet ik iemand dierbaar voor jou in de spotlights.

Had je een ander project in gedachten?

Klinkt goed. Ik word graag uitgedaagd. Neem contact met me op voor een offerte op maat.

FOTO’S VEREEUWIGEN OP PAPIER?

Laat de mooiste foto’s drukken via mijn printbureau Wonderwall. Ondertussen ken ik jou en de foto’s zodanig goed dat ik je heel persoonlijk kan adviseren over papier, grootte en afwerking.

Deze website maakt gebruik van cookies.